Відома українська актриса і учасниця студії "Квартал 95", Олена Кравець вирішила стати більш близькою зі своїми шанувальниками. Вона зважилася на те, про що не так давно навіть подумати не могла.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, але, при цьому, як вона сама зізналася в одному з останніх інтерв'ю, вона не любитель соціальних мереж, і вкрай рідко є бажання чимось ділитися.

Але, в один момент все змінилося. Тепер Олена Кравець готова створити власний Telegram-канал.

"Я довго вирішувалася, відмовлялася, сумнівалася, але сьогодні психанула... і, здається, тільки що створила свій канал в Telegram! 🤪 Не знаю, що з цього вийде, хлопці, але після абсолютно несподіваної кількості теплих слів і відгуків на адресу нашої розмови з @mashaefrosinina в її "іспиті", я якось наважилася, розправила плечі і серцю моєму захотілося змін! Дякую вам за це натхнення! Спасибі тобі, Маш♥️ якби не ти, нічого б не було..)))) "- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олена Кравець зазначила відразу, що цей канал просто подяка всім тим, хто писав в особистих повідомленнях з проханням розповісти ще про себе. При цьому, враховуючи колишню активність жінки в соціальних мережах, її чекає новий хвилюючий досвід.

"Ок, спробую" вийти з Сутінки "️ ️ Главное головне почати ... Ну, і ще пам'ятати, що" I'm not F**king perfect " посилання в профілі. Буду рада вам) Ваша л. 💋 " - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Кравець з Кварталу 95 згадала, як пережила кілька викиднів: "двоє пішли, двоє повернулися"

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець з Кварталу 95 вразила стильним образом: на тлі Ткача і Кошового виглядає, як дівчинка

Також, Олена Кравець розповіла, чому відправила дочку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує