Марго Хемінгуей була онукою письменника Ернеста Хемінгуея. Вона була популярною супермоделлю в 1970-х роках і перша модель в історії, з якою був підписаний контракт на мільйон доларів. Однак доля красуні, Фотографії якої були на глянцевих обкладинках Vogue і Time, склалася трагічно.

Своє ім'я красуня отримала не просто так, Margaux — називалося вино, яке її батьки пили в ніч зачаття дочки.

Про те, наскільки популярною була Марго, свідчить той факт, що її неодноразово запрошував на вечірки Енді Уорхол. Вона водила дружбу зі співачкою і актрисою Лайзою Міннеллі. Дівчина досить успішно знімалася в кіно.

@maria_official_l

#рек #рекомендации #интересно #интересноевидео #литература #рекомендую #хэмингуэй #тренд #рекомендация❤️❤️ #литературныйтик

♬ оригинальный звук - Мария

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона навіть вирушила до Індії в пошуках просвітлення, і, за чутками, потрапила там у в'язницю. Друзі витягли її з-за ґрат і повернули в США.

Ніхто не очікував, що, коли їй буде 42 роки, вона наклала на себе руки.

Дівчина повторила долю свого знаменитого діда. Вона страждала від безлічі психічних розладів, і 1 липня 1996 року, в день смерті самого Хемінгуея, через передозування снодійного не стало і Марго.

Вона стала п'ятою з членів своєї сім'ї, які пішли з життя по своїй волі. Ці трагічні випадки люди називають прокляттям Хемінгуеїв. Хоча в їхній родині панувала нездорова атмосфера: алкоголізм, депресія і булімія були звичайною справою.

Раніше повідомляли, "Північ у Парижі": Марина Боржемська назвала топ-5 фільмів для затишного осіннього вечора.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва взяла з собою в ліжко дещо цікаве: про Дантеса ні слова.

Знай.uа писав, Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса: "Олька-руберойд".