Нинішня дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова максимально намагається відійти від минулорічного масштабного скандалу з колишньою дружиною українського виконавця Лорою Созаєвою.

Сторони ледве-ледве досягли будь-яких компромісів, хоча ще невідомо, що принесуть більше 300 днів у 2022 році. Проте, поки спостерігається спокій, всі сторони кайфують від життя по максимуму.

Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото з Instagram
Віктор Павлік і Катя Репяхова, фото з Instagram

Десь п'ять днів тому Катерина опинилася в Буковелі, звідки з'явилося багато фотографій і відео на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч осіб. Швидше за все, Віктор десь поза кадром. Найімовірніше, саме він і знімає нове відео.

Вона самотньо їде на лижах по безлюдній безпечній трасі, що дає їй можливість маневрувати в різні боки, з легкістю рухів і з піднятими руками.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

"Так круто катаєтеся❤️ розумничка❤️", "Супер! Як класно! Красотища! Гарного Вам відпочинку і побільше позитивних емоцій😍", "Красиво дуже😍", "Завжди хотіла навчитися, але боюся", "Просто круто👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Репяхова самотньо прогулялася в різдвяний вечір: з сином, але без Віктора Павліка

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком попросила на Різдво взаєморозуміння в сім'ї: сподівається на диво

Знай.ua писав, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком провела час у Буковелі з близьким чоловіком: "Щасливий"