Ярослава Притула, більш відома під псевдонімом Slavia, полетіла на Кубу, в жарку країну - до сонечка, нескінченним пляжам і морю.

Вона вчинила, як і багато інших зірок українського шоу-бізнесу, які вирішили провести зиму поза Україною - хто на Мальдівах, хто в Таїланді і так далі. Лише деякі воліли відпочити в Карпатах.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Ярослава викладає різні фотографії та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб. Цього разу вона поділилася безліч матеріалів, опинившись на Кубі в будинку-музеї американського письменника Ернеста Хемінгуея, який відомий за творами "Старий і море", "По кому подзвін", "Прощавай, зброє!" і так далі. Чоловік ніколи не соромився вживання алкоголю, зокрема, вина.

"Будинок-музей Ернеста Хемінгуея, де письменник провів два останні десятиліття свого життя, і написав відому в усьому світі повість "Старий і море". Тут все залишилося недоторканим, як при колишніх господарях", - пише Slavia.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

Ернест Хемінгуей прожив там більше двадцяти років і не раз заявляв, що відчуває себе "кубинцем".

"Квіточка!", "Виглядаєте на 20 років, дуже світла, добра і красива дівчина", "Дівчинка років 16👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Slavia замаскувалася, щоб зустріти Новий Рік без Дзідзьо і в чужій країні: "Прекрасний"

Як повідомляв "Знай.ua", Slavia розповіла, з ким хоче зустріти Новий рік після розлучення з Дзідзьо: "Любов"

Знай.ua писав, Дзідзьо зважився на нові експерименти після розлучення зі Slavia: "Я сам собі кинув виклик"