Дмитро Шевченко - один з найяскравіших учасників другого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого Злата Огнєвіч намагалася знайти того, з ким можна побудувати міцне спільне майбутнє.

Чоловік дійшов до фіналу і виявився розчарований, так як виконавиця не змогла відповісти на його пропозицію руки і серця після такої дикої пристрасті, яке спостерігали тисячі телеглядачів. Але минув час і воно розставило все по місцях. Переможець "Холостячки" Андрій Задворний розлучився зі Златою через місяць відносин поза камерами, Роман Свечкоренко знайшов собі дівчину, як і Дмитро. Він вже і не приховує стосунки з учасницею "Холостяка" Катею Шеффер.

Діма Шевченко, фото з Instagram
Діма Шевченко, фото з Instagram

"Наша поїздка до Львова була неймовірна, вона подарувала нам масу емоцій і спогадів. Було багато піших прогулянок, смачної їжі, зустрічі з друзями одним словом це було неймовірно. Кінцівка відпочинку звичайно планувалася трохи по іншому, але ми всі живі люди і не застраховані від "факапів", - пише Дмитро Шевченко в публікації.

Фото зі сторінки Діми Шевченка
Фото зі сторінки Діми Шевченка

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Діма, рада за вас! Дівчина дуже красива! 😍 Чимось візуально нагадує Злату. Щастя вам!", "Діма, я рада за тебе! Будьте щасливі!❤", "Як же я рада за Вас, Дімочка❤️ Будьте щасливі!😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Подобається пара?": колишній Злати Огнєвіч і зірка "Холостяка" гарячим поцілунком переграли всіх і об'єднали проекти

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч ніжно "зчепилася" з красунею після невдачі на "Холостячці": замінить і Тарапату, і Шевченка

Знай.ua писав, відкинутий Златою Огнєвіч Діма Шевченко отримав те, чому позаздрив навіть Андрій Задворний: "Неможливо уявити"