Melovin привітав партнерку "Танців з зірками" Лізу Русину з днем народження. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Знаменитий український співак, композитор, продюсер Melovin прославився як переможець шостого сезону "Х-Фактор", а також він представляв нашу країну на"Євробачення-2018". На його офіційну Instagram-сторінку підписано 236 тисяч фоловерів, які коментують кожен його пост.

Як відомо, восени 2021 року український співак взяв участь у шоу "Танці з зірками", де виступав з хореографом Лізою Русиною. Попри те, що багато хто вважав пару фаворитом сезону, вони вибули в жовтні. Проте співак зберіг хороші стосунки зі своєю партнеркою.

10 листопада на честь день народження Лізи Русиної він опублікував привітання дівчині. Український співак супроводив свої теплі слова фотографією величезного торта.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Моє натхнення! @lissarusina З Днем Народження Тебе, Малятко! Менше цвяхів тобі під ногами! Люблю тебе, максимально і трепетно! 💃🏼 #бальницавсеяукраины", - повідомив він.

Хореограф відповіла йому в коментарях: "Мій улюблений і рідний чоловічок❤️".

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею