Наталя Могилевська підняла перед шанувальниками питання про старість. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Попри те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона осіб.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

10 січня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі, який супроводила знімком в рушник і з дзеркалом. Жінка закликала українок не страждати про вікові зміни зовнішності і прийняти свій вигляд.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не доводьте себе до стану, коли ви продаєте квартиру заради того, щоб поміняти обличчя!",- повідомила вона.

Також вона розповіла про те, що з вісімнадцяти років мала страх постаріти, який посилили її подруги.

"Мені здається, що потрібно шукати секрет в тому, чому деякі літні люди мають щасливе обличчя і відчувають себе гармонійно, а деякі все так і не змирилися з прийшла старістю, мають злісний і буркотливий характер. Я думаю, що тут, як ніколи, застосовується моє улюблене правило:" щаслива жінка некрасивою не буває", - зазначила Наталія Могилевська.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею