Настя Каменських показала своє вбрання на мексиканському пляжі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На даний момент на її соцмережу підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

На різдвяні свята українська виконавиця поїхала до Мексики і постить цікаві фотографії звідти. 10 січня дівчина постала на пляжі Тулум поруч з Карибським морем. Українська співачка постала в костюмі чорно-білого кольору: широких штанях і в купальник. На одному зі знімків вона приспустила свої штани і продемонструвала нижню його частину.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фоловери по-різному прокоментували дані знімки. Хтось висловив своє захоплення, проте були і кріткіі зовнішності Каменських.

"Шикарна🔥, але талії немає 😧"; " шикарна фігура!😍 після свят теж починаю приходити у форму. А то починаю відчувати, як п'ята точка перешиває, особливо в балансах на руках😂"; "Понтам немає краю і кінця", - пишуть вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею