Анна Саліванчук розповіла про проблеми зайвої ваги після свят. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса театру і кіно, яка відома за роллю продавщиці віри в серіалі "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук є популярною особистістю в нашій країні. Жінка веде свою Instagram сторінку, на якій підписано 243 тисяч фоловерів. Шанувальники активно лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіс.

10 січня дівчина опублікувала дві фотографії, на яких показала себе без одягу, прикрита шматочком тканини. У підписі до знімка вона зазначила, що набрала два кілограми ваги після Нового року і Різдва.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ну що, практично всі свята пройшли, і не знаю як у вас але я наїла + 2кг🙈, і як кажуть з понеділка на ПП начин починаю нове життя, стежити за харчуванням, спорт, Я до речі і на свята займалася, зупинку не робила! Але чому ми дівчата такі дивні, спочатку наїдимо за 7 днів, потім місяць боремося з цим! Чому ж ми не можемо триматися завжди!",- повідомила вона.

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Квартал 95" шокував зморшками і сивим волоссям: "Новий папік"

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" в повітряній сукні поманила за собою: "Яка лялечка"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" втиснулася в тугий корсет заради краси