Партнерка співака Mеlovin на проекті "Танці з зірками", танцівниця Ліза Русина відсвяткувала свій День народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі «Тікток».

На відео Русина в костюмі стюардеси з сумним виглядом журиться, що "Коли у тебе День народження, а друзі не скидають твої невдалі фотки собі в Instagram».

«У мене сьогодні днюха. Якщо любите, запиліть цей видос собі в інст, зробіть подарунок», - підписала вона ролик.

"Ось так ось, так? Я зрозумів. Богдана, значить, не люблять. Богдан такого не прощає. Богдан вкрай незадоволений їх поведінкою. Скоти", - каже закадровий голос у ролику.

@lisa.rusina

У меня сегодня днюха 🥳 Если любите, запилите этот видос себе в инст, сделайте подарок 😁❤️ #стюардесса

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще
♬ оригинальный звук - __s3ver__2

У коментарях танцівницю вітають зі святом, засипають компліментами і навіть пообіцяли незвичайний подарунок.

«З Днюхой, Ліза! Прийде день, і я на тобі одружуся! І подарую свій маленький лоукостер", "Вітаю, ти не одна така", ""День народження", серйозно? А останній день на цій планеті буде називатися "День смерть"?", "З днюшечкою, Ліза. Ви дуже класна і прикольна. Будьте щасливі", - пишуть їй шанувальники.

"А чому без танців?", - цікавляться деякі.

У іншій соцмережі вона розмістила свій знімок з відпочинку, на якому постала в одній сорочці. Судячи з відкритих частин тіла, дівчина не соромиться купатися в морі без купальника.

Скрін, Instagram Русина
Скрін, Instagram Русина

"Спасибі вам за привітання, всім, ви дуже приємні сьогодні ❤️ втім як і завжди обещ обіцяю напитися з кожним по приїзду (жарт) вітайте мене так хоч кожен день 😍 😍 😍 я в ейфорії від вас, люблю", - підписала вона відвертий знімок.

Нагадаємо, Melovin нарешті зізнався в коханні партнерці по "танцям з зірками" Лізі Русиній: "Менше цвяхів під ногами".

Як повідомляв " Знай.ua " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею