На сторінці в соціальній мережі Instagram творчого об'єднання "Дизель Студіо" з'явилася нова зворушлива публікація, присвячена відомій українській артистці, гумористці, зірці Вікторії Булітко.

Як повідомляється, актриса не змогла відправитися на свята в теплі краї, всупереч всім своїм планам.

"Вікторія Булітко планувала відправитися на новорічні канікули в теплу країну. Але плани трохи змінилися, тому наша актриса зустріла 2022-й і провела свої канікули в колі рідних і близьких", - розповіли в студії.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сама Булітко зізналася, що не шкодує про такий поворот подій.

"Нездійснені плани не завадили зробити свята казковими і незабутніми. Я обожнюю своїх рідних - їх почуття гумору, ставлення до життя. Мені завжди з ними дуже весело, адже вони справжні. Цього разу ми зібралися разом за одним великим столом з морем смакоти. Була традиційна лавина шопінгів, спа-процедури. Ми ходили в басейн під відкритим небом", - ділиться враженнями Віка.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Крім того, вона похвалилася, що брат і тато встигли допомогти їй в деяких господарських питаннях, так що свята пройшли для них ще й з користю.

"Ось вона справжня і дружна сім'я, тільки не вистачає ще одного члена сім'ї - це звичайно ж усіма нами улюблениця "Кася". Фотки супер!!! Вікторія Красуня!!!", "Красотища, який басейн, який вид, яка класна погода ну і Булька теж!», - пишуть в коментарях шанувальники артистки.

Раніше повідомляли, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко обійняла беззубого красеня:" скільки йому років вже?".

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.

Знай.uа писав, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "дружина не ревнива".