У понеділок, 10 січня стартував другий сезон довгоочікуваного серіалу про проблемних підлітків "Ейфорія". У мережі показали, як актори репетирували небезпечні сцени.

У мережі з'явився ролик, на якому можна побачити двох головних героїв серіалу "Ейфорія". Йдеться про персон чоловічої статі - Джейкоба Елорді і Ангуса Клауда.

На ролику показано, як Ангус бере спеціальну пляшку, і розбиває її об голову Джейкоба. Лякатися не варто, тут все продумано до дрібниць, і сама пляшка бутафорська - нею неможливо травмувати і завдати травми.

Мабуть, така сцена нас чекає в одному з епізодів серіалу "Ейфорія", що буде регулярно виходити раз на тиждень на стриммінговому сервісі НВО. Всього планується 8 серій, і фінал варто очікувати вже 28 Лютого.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після того, як Ангус вдарив свого партнера, вони почали голосно сміятися і обніматися. Видно, що їх відносини напружені між собою тільки за сценарієм, а в житті вони прекрасно ладнають.

Варто відзначити, що всього за добу другий сезон серіалу встановив новий рекорд. Прем'єру подивилося відразу 2,4 мільйона чоловік, і це рекордний старт. За даними HBO, у другого сезону серіалу Сема Левінсона цифрові перегляди в 9 разів вище, ніж у першого, що вийшов в 2019 на сервісах HBO Go і HBO Now.

Варто відзначити, що серіал написаний і знятий Левінсоном, і відбувається це на базі ізраїльського серіалу. Його головну героїню Ру Беннет зіграла Зендея. Серіал про дорослішання, відносини і залежність приніс їй премію "Еммі" за головну жіночу роль.

Нагадаємо, що повернення "ейфорії", спін-офф "Як я зустрів вашу маму" і рудий з Гаррі Поттера в трилері "будинок з прислугою": топ серіалів січня

Раніше повідомлялося, що Зендея затьмарила всіх нарядом 1992 року на прем'єрі "ейфорії": у що був одягнений акторський склад

Також, дівчина "Людини-павука" Зендея без макіяжу з тріском провалилася?