Прийнято вважати, що після розлучення або закінчення відносин у жінки починається нова сторінка в житті. Вона хоче кардинальних змін, як у зовнішності так, і у відчутті себе. Але, виявляється, що чоловіки теж не відстають.

Пропонуємо вам кілька яскравих зіркових прикладів чоловіків, яким розлучення пішло тільки на користь, передає "Соѕмо".


Григорій Лепс

Григорій Лепс, фото instagram.com/gvleps
Григорій Лепс, фото instagram.com/gvleps

В кінці 2021-го несподівано розлучилися Анна і Григорій Лепси. Вони разом були близько 20 років, і зараз про причини розставання мовчать. Після закінчення їх відносин у артиста можна сказати відкрилося друге дихання. Лепс схуд на 15 кілограмів, змінив зачіску, стиль в одязі, став частіше посміхатися на фото.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Курбан Омаров

Курбан Орамов, фото instagram.com/zimamoscow
Курбан Омаров, фото instagram.com/zimamoscow

Після розставання з Ксенією Бородіної Курбан Омаров ніби вийшов з тіні. Тепер він став активніше проявляти себе в соцмережах і говорить на теми, про які не говорив раніше. Також кинувся до зовнішніх перетворень. Так, бізнесмен зважився на пересадку волосся на обличчя — для густої бороди.

Гарік Харламов

Гарік Харламов, фото instagram.com/garikkharlamov
Гарік Харламов, фото instagram.com/garikkharlamov

Мабуть, Гарік Харламов поставився до розлучення з Христиною Асмус, як до нової глави свого життя, і потихеньку почав худнути. За цей час він кардинально змінився і схуд на 17 кілограмів. До того ж він встиг вже знайти нове кохання в особі актриси Катерини Ковальчук.

Нагадавши, Григорія Лепса терміново госпіталізували і приставили охорону: почав буянити від пияцтва. Григорій Лепс після відходу дружини потрапив до лікарні з дивними симптомами

Також Знай писав, Олексій Панін викликав на бій онука Алли Пугачової-рукавички і шоломи вже напоготові. Два популярних чоловіки зустрілися на одному рингу, щоб вирішити питання по-дорослому

Раніше Знай повідомляв, "Коханий, я готова тобі народити 10 дітей": зірка "інтернів" назвав головні помилки жінок, які хочуть заміж. Іван Охлобистін поділився лайфхаком, який допоможе перевірити свого коханого