Аніта Луценко розповіла українкам про любов до солодощі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська фітнес-тренерка, а також зірковий наставник на шоу "Зважені та щасливі" є однією з найпопулярніших коучем в нашій країні.

Зокрема, на її офіційній сторінці в соціальній мережі 1,2 мільйона фоловерів, які намагаються лайкати і коментувати кожен її пост. Зі своєю аудиторією Аніта Луценко ділиться важливими темами спорту та дієтології.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

11 січня дівчина опублікувала пост, на якому розповіла про нюанси набору калорій. Вона зазначила, що зробила опитування серед аудиторії від чого поправляєшся більше: зайвих п'ятистах калорій від торта, яблук, сала. Українки відповіли неправильно, вибравши торт. Однак Луценко зазначила, що не так важливо від чого повніти.

" але питання звичайно з підступом на кшталт: Що більше важить 1 кг вати або 1 кг цвяхів 😅? Тут навмисно немає білкового продукту, так як можна було б сказати: ага , на перетравлення білка, жиру або вуглеводів організм витрачає різну кількість енергії. І на перетравлення білка дійсно набагато більше, ніж на вуглеводи або жир( на жир наприклад 2%, на білок близько 30%). В іншому різниця - "сльози", - повідомила вона.

Нагадаємо, що Аніті Луценко впарили тухлятину замість елітної риби

Раніше повідомлялося, що ґатунокренер "Зважені та щасливі" Аніта Луценко "виручила" українців, які замоталися на роботі

Також, Аніта Луценко розкрила всі корисні властивості брокколі, міф розвіяний