Не стало телеведучого Михайла Зеленського. Про це стало відомо з повідомлень його колег, пишуть російські ЗМІ.

Як повідомляється, 46-річний журналіст ВГТРК помер в ніч з 11 на 12 січня. Його раптова смерть стала шоком для всіх друзів і знайомих.

Попередня причина смерті Зеленського-інсульт. Журналіст відправився на Відпочинок з дружиною в Домініканську Республіку, там відчув нездужання і був госпіталізований.

Медики намагалися його врятувати, але все виявилося безуспішним. Дипломати зв'язалися з родиною загиблого і підтримують з ними зв'язок.

Після того, як інформація про смерть Зеленського просочилася в ЗМІ, його 39-річна вдова Міла Рубінчик перестала виходити на зв'язок. Вона також видалила всі публікації на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Дружина Зеленського, з якою покійний виховував доньку від попередніх стосунків, також перестала публікувати відео на своєму YouTube-каналі «Прокрастинатор».
У шлюбі пара прожила всього 4 роки. Раніше Зеленський вже був двічі одружений.

Нагадаємо, помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики

Як повідомляв " Знай.ua", гвардійці Єлизавети збили дитину з ніг і промарширували прямо по хлопчику: не зупинилися ні на секунду

Знай.ua писав, Шура впав у "кому" на популярному проекті, не допоміг навіть лікар: "Чимось накачувався"