Стало відомо про те, що відомий український актор Дмитро Ступка вже практично півроку разом з сім'єю проживає в Сполучених Штатах Америки. Вони не виключають варіанту, що залишаться там назавжди.

Спадкоємець відомої української династії акторів Дмитро Ступка з дружиною Поліною Логуновою і донькою Богданою затрималися в США довше, ніж це було минулі рази. Жінка зазначила, що це не спонтанне рішення.

Родині дуже подобається Клімат місцевий, і в Америці вони черпають натхнення, про це повідомляє видання "Сьогодні".

"Ми дуже любимо Америку і хотіли побути тут довше, приємна погода і ми не любимо сніг. Плюс тут можна знайти багато натхнення по роботі і пройти кілька майстер-класів" - розповідає Поліна Логунова.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Оселилися вони всі разом в досить затишному і спокійному районі, і більше того, вже віддали дочку в дитячий сад. Чотирирічна Богдана відмінно говорить по-англійськи, тому ніяких проблем з адаптацією не було.

При цьому, життя там все ж досить суєтна. Жінка згадала, як одного разу їй навряд чи вдалося уникнути лобового зіткнення під час погоні за злочинцем.

"Нещодавно мені в лоб мало не в'їхав автомобіль злочинця, за яким їхало кілька поліцейських машин і вертоліт. В останній момент я встигла уникнути зіткнення, той ще фільм! Ми також відвідали кілька визначних пам'яток і трохи знімали відео для мого YouTube-каналу " - продовжила розповідь жінка.

Роботу ведуть вони віддалено в Україні, і поки що все вдається. Але, все ж, у них багато чого залишилося в Україні, і є рішення отримати документи для проживання, то доведеться часто перетинати океан. Дмитро незабаром приїде додому, адже у нього багато зйомок, а Поліна з дитиною перечекає зиму, а там буде вже видно.

Нагадаємо, що Дмитро Ступка підняв білий прапор після скандалу з Монро

Раніше повідомлялося, що Дорофєєва, Ступка, Дантес і Логунова згадали, хто їх "відшив"

Також, Дмитро Ступка, Тарас Цимбалюк або Станіслав Боклан: українкам запропонували вибрати секс-символу кіно