Травесті-діва Монро дуже часто радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

Зараз вона розповіла про про недавнє спілкування в прямому ефірі про прийняття, гомофобію, трансфобію і толерантність. Про те, чому все ж важливо і необхідно говорити про ці проблеми і просвіщати суспільство, щоб згодом трохи знизити рівень агресії і неприязні певних соціальних груп людей.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

"I тут х@як - з дна постукали🙉 🙈", - заявляє Монро.

Це стосується ведучого каналу (Live) Дмитра Ступки, який обговорював зі стилістом образ Монро з червоної доріжки Одеського фестивалю, що проходить з 14 серпня 2021 року. Чоловік дозволив собі усвідомлено пожартувати: "Це вона? Чи не воно?". І тепер телеканал готує заяву щодо ситуації з Дмитром і Монро.
Передбачається, що його можуть звільнити - і відбудеться справжній прецедент. Однак українці не вірять в це в нашій країні.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

"Ви хоча б проведіть просвітницький лікнеп, навчальний майстер-клас, Як звертатися до представників ЛГБТІК+ спільноти, я із задоволенням підкажу контакти проффі, які проведуть семінар на ці теми, щоб надалі такого не повторилося. Інакше, це ганьба. У 2021 році це 👎", - додала Монро в публікації.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "Отримай задоволення"

Як повідомляв "Знай.ua", Монро ніжно згадала кращу подружку, яка вже не зможе сміятися: "Ніколи не любила..."

Знай.ua писав, колишній Ірини Білик Діма Коляденко "знюхався" з Олегом Кензовим: "Альбенто або Айвенго?"