Відомий радянський і російський актор Леонід Куравльов опинився в лікарні Комунарці із запаленням легенів. Також у нього підозрювали коронавірус, але цей діагноз не підтвердився. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що народного артиста РФ госпіталізували кілька днів тому, зараз він знаходиться у відділенні реанімації і лікарі оцінюють його стан як важкий.

Зірку радянських фільмів "Іван Васильович змінює професію«,» Афоня«,» найчарівніша і найпривабливіша" госпіталізували зі скаргами на проблеми з диханням і високу температуру.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

85-річний Куравльов Зараз на кисні, так як легені вражені, під цілодобовим наглядом медиків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними журналістів, актор на момент приїзду швидкої перебував в одному з московських будинків престарілих. Як довго він там проживав, невідомо.

У Куравльова є діти Василь і Катерина. В останні роки Куравльов жив з дочкою, в квартирі площею понад 100 квадратних метрів в елітному районі.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

Дружина актора, з якою вони прожили в шлюбі 52 роки, померла в 2012 році, і це його підкосило. Він пішов до тями, перестав зніматися в кіно і жив майже самітником.

Нагадаємо, помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики.

Як повідомляв " Знай.ua", ведучий Михайло Зеленський помер, не доживши до 50 років-поїхав відпочити і не повернувся.

Знай.ua писав, Шура впав у "кому" на популярному проекті, не допоміг навіть лікар: "Чимось накачувався"