Відомий український модельєр, частий гість всіляких світських заходів Андре Тан продовжує ділитися особистим досвідом, після того, як розлучився зі своєю дружиною Аліною Харечко. На цей раз модельєр склав список топ-фраз, які можуть напрягати чоловіків.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: YouTube
Публікація Андре Тана, скріншот: YouTube

Андре радить ніколи не використовувати в спілкуванні з другою половинкою ці фрази, адже чоловіки дуже бояться почути таке від своїх дружин:

"КРАЩЕ Б ТИ ПОДАРУВАВ..."

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Повірте, найстрашніше для чоловіка - коли жінка не цінує його зусилля! Тому краще спочатку подякувати за подарунок, навіть якщо ви йому не так вже й раді. Визнаємо, нам дійсно важливо бути переможцями. Спочатку висловіть вдячність, а вже потім як-небудь згадайте, який варіант подарунка порадує вас більше.

"МІЙ КОЛИШНІЙ НІКОЛИ Б ТАК НЕ ЗРОБИВ"

Порівняння чоловіка/партнера з колишніми або героями голлівудських фільмів призведе до того, що він почне сумніватися, чи любите ви його. Це найжорстокіший удар по чоловічому его!

"ТИ НІКОЛИ НЕ..."

Кидатися звинуваченнями на кшталт" Ти завжди "або" ти ніколи " — погана ідея, виключіть їх з лексикону. Зосередьтеся на тому, що відбувається зараз, не робіть надмірно узагальнюючих заяв. Краще натякніть на те, в який бік ви хочете змін. Але завжди починайте фразу з "ти молодець, тому що робиш..., але я б хотіла ще й..."

"ТАК, АЛЕ..."

Якщо ви погоджуєтеся з чимось, а потім додаєте «так, але...», то тим самим немов перекреслює все сказане до цього. Ніхто не любить, коли його слова зневажливо відкидають.

"А ПАМ'ЯТАЄШ, ЯК ТИ..."

Про яке б проступку або помилку не йшла мова, якщо ви вже пробачили, залиште помилку в минулому. Часто чоловікам здається, що їх постійно переслідує минуле, адже їх дружини не забувають жодної вчиненої раніше помилки. Краще м'яко критикуйте моменти в сьогоденні: так більше шансів, що чоловік задумається і змінить свою поведінку.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Також Андре Тан запитав у своїх прихильниць, які з цих фраз вони використовують. Як виявилося, в коментарях багато жінок вирішили прикинутися "білими і пухнастими".

Раніше повідомляли, Андре Тан зібрався одягнути українок в пір'я і пух: "Захопився".

Як повідомляв Знай.uа, сумка, монохромність і праска: Андре Тан показав, як простим українцям без знання моди виглядати на мільйон.

Знай.uа писав, "Ревізор" Андре Тан пояснив, як за три місяці побудувати будинок на 9 поверхів: Альпи прямо в серці України.