У середу, 12 січня свій 36-й День народження святкує головна "Холостячка" минулого року Злата Огнєвіч. Цей день дівчина проводить в Танзанії, а поки що давайте згадаємо її кращі образи і деякі цікаві факти про неї.

При народженні дівчина отримала ім'я Інна Бордюг, однак, потім вибрала сценічний псевдонім Злата Огнєвіч. Вона вступила до музичного училища імені Р.М. Глієра, що в Санкт-Петербурзі, але, потім з сім'єю перебралася до Києва. Тут вона почала отримувати відразу дві вищі освіти: музичний інститут за спеціальністю «джазовий вокал» і Національний авіаційний університет на факультет психології. Весь цей час вона працювала в Державному ансамблі пісні і танцю ЗСУ.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Після закінчення університету вона почала будувати сольну кар'єру, і вона вирішила, що для справжнього успіху потрібні перемоги на різних конкурсах, і почати вирішила з міжнародної арени Євробачення. У 2010 і 2011 вона випробувала свої сили в національних відборах, але двічі поступалася суперникам. У 2013 році їй пощастило, і вона все ж представила нас у Швеції, де посіла призове, третє місце.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Глядачам тоді запам'ятався не тільки її неймовірний вокал і образ, а й ефектна поява на сцені. Її тоді виніс ігор Вовкочинський, який вважався одним з найвищих людей у світі.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У тому ж році вона стала ведучою Дитячого Євробачення, яке пройшло в українській столиці. У 2013 році Злата отримала звання Заслуженої артистки Республіки Крим.

У 2021 році вона здобула чергову для себе перемогу, і мова йде про шоу "Маска", в якому Злата ховалася під костюмом Сонця. Детективи до кінця не могли зрозуміти, хто ж ховається під маскою, і були шоковані.

Через деякий час стає відомо, що вона стала головною героїнею шоу "Холостячка", куди вона вирушила для того, щоб знайти свою другу половинку.

Кілька місяців глядачі спостерігали за розвитком відносин співачки з хлопцями, і в підсумку вона зробила вибір на користь Андрія Задворного. На жаль, після проекту у них нічого не вийшло, хоч дівчина і намагалася. Чоловік сказав, що вони не можуть бути разом, і вони розлучилися. Це стало черговим ударом для Злати Огнєвіч, але, вона впоралася, і зараз святкує свій День народження в теплій країні.

Ще кілька місяців тому вона планувала, що відправиться туди разом з коханим, але, не зрослося.

Нагадаємо, що Роман Свечкоренко проміняв "Холостячку" Огнєвіч на 21-річну красуню, що любить знімати штани

Раніше повідомлялося, що Злата Огнєвіч ніжно "зчепилася" з красунею після невдачі на "Холостячці": замінить і Тарапату, і Шевченка

Також, колишній Злати Огнєвіч Макс Тарапата розсекретив свій магічний ритуал