Канадський репер Дрейк оригінально підійшов до питань контрацепції. Про це повідомляє портал TopDeaf.

На чоловіка подала до суду модель, з якою він мав інтимний зв'язок після однієї з вечірок. За словами жінки, вони познайомилися на Заході, після цього у них в туалеті стався статевий акт і Дрейк пішов, викинувши презерватив у смітник.

Дівчина хотіла скористатися біоматеріалом репера, щоб завагітніти, проте Дрейк зробив специфічні заходи контрацепції після того, як у нього народилася дитина в 2017 році від актриси фільмів інтимного характеру. Річ у тому, що в засіб контрацепції був влитий гострий соус.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Модель тут же отримала опік в інтимному місці і голосно закричала. Коли чоловік почув це, то повернувся і розповів їй про свій трюк. Тепер модель вимагає компенсацію від популярного репера в судовому порядку.

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Настя Каменських задерла ніжку в яскраво-червоній сукні-Потапу варто прикрити очі

Крім цього, портал Знай.uа Володимир Дантес заплатив величезні гроші, щоб спробувати дещо нове і розчарувався: "не моє". Український співак взяв участь у вечірці в мексиканських джунглях