Надя Дорофєєва показала кумедне фото з теплого курорту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів осіб, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Взимку цього року Надя Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом вирушила в теплу Мексику і відпочиває на пляжах Карибського моря. Дівчина регулярно публікує забавні фотографії фото і відео звідти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

11 січня дівчина опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram, на якій постала в червоному купальнику, білій сорочці і бейсболці. Дівчина насунула головний убір на очі.

"Блін, так сумую за теплими речами", - повідомила вона в підписі до фото.

Нагадаэмо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".