Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Надя Дорофєєва зізналася в мріях зовсім не про Володимира Дантеса

Дівчина опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram, на якій постала в червоному купальнику, білій сорочці і бейсболці. Дівчина насунула головний убір на очі.

Скрин, видео YouTube щедривка
Скрин, видео YouTube щедривка

Старий Новий Рік 13 січня: "святки", кохання і шопка - в ПЦУ пояснили, як правильно провести ці дні

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Тисячі українців за традицією відзначатимуть Старий Новий Рік. А почалася вона з часів переходу на" новий стиль " за григоріанським календарем. Пов'язано це з тим, що за юліанським же календарем в XX і XXI століттях Новий Рік припадав саме на північ між 13 і 14 січня. Як правильно провести ці дні, про святкові атрибути і як долучитися до богослужінь в онлайн-форматі, дізнавалися Знай.ua.

Зима, фото: Facebook
Зима, фото: Facebook

На українців чекає найхолодніша ніч на Меланки, щедрувати доведеться при -20

Стихія не відступає, і найближча ніч в Україні буде найхолоднішою за цю зиму. Стовпчики термометрів місцями опустяться до -24 градусів. Такий прогноз дала синоптик Наталка Діденко на своїй фейсбук-сторінці. Так, стало відомо, що в ніч на четвер, 13 січня, стовпчики термометрів опустяться до-11-19 градусів, на півночі і північному сході місцями до-18-24 градусів. Вдень температура повітря становитиме в більшості областей-4-9 градусів.

Старий Новий рік в Україні буде зі снігом, фото unian
Старий Новий рік в Україні буде зі снігом, фото unian

Старий Новий Рік 2022: чого категорично не можна робити 13 січня, щоб не закликати в будинок біду і нещастя

Всі люблять святкувати Старий Новий рік, адже це можливість знову зібратися всією сім'єю за великим столом і провести час разом. На це свято також прийнято загадувати бажання, але не варто забувати і про повір'я, які женуть зло і невдачу і дозволяють швидше збуватися мріям.

Фото зі сторінки Катя Репяхової
Фото зі сторінки Катя Репяхової

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як рідні відреагували на її вагітність

Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася милим відео, на якому показала, як їхні рідні відреагували на новину про її першу вагітність. Спочатку радісну новину вирішили сповістити старшому синові Павліка Олександру. Він був здивований такої новини, але дуже зрадів.

Пенсії в Україні, скріншот: YouTube
Пенсії в Україні, скріншот: YouTube

Доплата 500 гривень: українцям розповіли, хто має право на "бонус" до основної пенсії

Експерти видання "Пенсійний кур'єр" в постійній рубриці "Питання і відповідь" спробували розповісти про те, як і в яких випадках пенсіонерам повинні надавати 500 гривень до основних виплат.