Дівчина колишнього чоловіка співачки Ані Лорак, Мурата Налчаджіоглу, вирушила на відпочинок в Африку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать 14,6 тисяч читачів.

Красуня Лілія, разюче схожа зовні на колишню дружину Мурата, зазначила, що новий знімок стане першим з Африки. Судячи з геотегу, вона знаходиться на архіпелазі Занзібар, розташованому в Індійському океані на схід від африканського континенту.

"First photo in Zanzibar (перше фото на Занзібарі)», - підписала вона знімок, супроводивши запис ЕМОДЖІ у вигляді хвилі. На фото дівчина позує на пляжі, в чорному купальнику і накидці з анімалістичним принтом під леопарда. Очі вона сховала за сонцезахисними окулярами, а волосся зібрала в хвостик на потилиці.

Скін, Instagram Лілія
Скін, Instagram Лілія

"Яка ти красива!", "Шикарно", - захоплюються в коментарях шанувальники дівчини, яка, як вважають багато, стала причиною розлучення Мурата з дружиною.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як відомо, у вересні цього року Мурат зробив своїй дівчині пропозицію, що привернуло загальну увагу до її персони.

Нагадаємо, гріхи Мурата замолює? Наречена колишнього Ані Лорак опинилася під собором: "Вальяжною ходою".

Як повідомляв " Знай.ua", дочка нової нареченої Мурата виявилася схожою на дівчинку Ані Лорак, як дві краплі води: відразу і не відрізнити

Знай.ua писав, ані Лорак розповіла про кохання після зустрічі з Тетяною Навкою: "Дуже приємно"