45-річна Анастасія Волочкова продовжує відпочинок на Мальдівах разом зі своїм новим коханим Сергієм.

Чоловік з'являється практично на всіх знімках в профілі балерини, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік. Зараз вони розповіли про свої стосунки і підтвердили, що між ними взаємна, сильна любов.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Волочкова часто викладає різні фото і відео з Сергієм. Вона щаслива, задоволена.

"Він реально мене любить, такого ставлення чоловіка до себе я давно не бачила. Чи Люблю його я? Звичайно. Він унікальна людина. Я стала інша, щаслива і умиротворена. Ми весь час сміємося. Сергiй за мій рахунок не живе. Я запросила його в поїздку, тому що вона вже заздалегідь була організована", - зізналася Анастасія.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Їх знайомство відбулося на телепередачі "Давай одружимося!", куди Анастасію запросили в якості свахи. Однак їй не вдалося звести його з нареченою, але спокусити його - у балерини вийшло.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Ми відразу зрозуміли, що близькі по духу. Ми розговорилися, і вже було все одно, що відбувається в студії. Ми обмінялися телефонами і зустріли Новий рік разом і з сином Сергія. Кирилу шість років. Ми подружилися", - розповіла Волочкова.

А ось Сергій заявив, що спочатку не впізнав Анастасію, але відразу побачив в ній красиву дівчину, як тільки вона зайшла в студію. Тоді-то у нього все виявилося в тумані, він забув про передачу і зрозумів про існуючі до неї почуттях.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова помолодшала на 20 років з новим бойфрендом, попався на все готове: "Мальдіви оплачені, хороми є"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова з новим коханим втратила найцінніше, навіть фанати не дізнаються: "Вийшла з п'яної Коми..."

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова показала, для якого чоловіка розкриває свій 45-річний вареник: знайшла на "Давай одружимося" і схопила ногами