Стало відомо про те, що дочка Ольги Фреймут потрапила в неприємності за кордоном. Не змогла полетіти за океан, перші подробиці інциденту.

Про це стало відомо завдяки сторінки дівчинки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зіркова дочка ділиться з шанувальниками новими фото, а також подробицями зі свого життя.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Цього разу Злата Мітчелл потрапила в досить курйозну ситуацію. 15-річна дівчина навчається в США, не так давно, і активно завжди розповідає про своє життя там.

Вона не змогла повернутися за океан, так як літак затримали, і вона вже нікуди не встигла.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

"Це треш... Я не відлітаю в Лос-Анджелес сьогодні. Нас літак затримали і я запізнилася на рейс. Я застрягла в Стумбулі, без ніяких квитків і WiFi " - йдеться в повідомленні в stories.

Далі вона залишила практично такий же текст ще й англійською. Мабуть, для своїх англомовних передплатників, яких стало в рази більше після переїзду в США.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

"Застрягла в моєму улюбленому аеропорту Стамбула. Я так виснажена. Я не лечу в Лос-Анджелесі сьогодні. Я повинна вирішити, що мені робити, тому що на наступний день рейсу немає", – написала Мітчелл.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Їй досить цікаво, чим все закінчиться в результаті, коли вона зможе потрапити в свою школу. Іноді вона забуває, що летить до Сполучених Штатів Америки не тільки для того, щоб погуляти по Лос-Анджелесу.

Оля Фреймут ніяк не коментувала даний інцидент.

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут закрила очі в очікуванні різдвяного дива

Раніше повідомлялося, що Ольга Фреймут видала, що може бути гірше зради або насильства

Також, топ порад" Ревізора " Ольги Фреймут як підписати листівки: підійде і Дідові Морозу, дитині і навіть бабусі.