У 1987 році пішла з життя легендарна радянська актриса Яніна Жеймо. Син Яніни Юліан розповів, що знаменита мама ледь зводила кінці з кінцями. Актриса, яка зіграла Попелюшку, навіть не мала власної квартири - вона жила в гаражі.

Яніна Жеймо, якій пощастило знятися в легендарній картині разом з Олексієм Консовським і Фаїною Раневської, жила дуже скромно, навіть бідно. Актриса не мала власного даху над головою, тому тулилася в старому маленькому приміщенні.

Про це стало відомо завдяки визнанням сина артистки для одного з російських телеканалів.

Яніна Жеймо, скріншот: YouTube
Яніна Жеймо, скріншот: YouTube

"Це було жахіття! Мама жила в одноповерховому будинку, переробленому з гаража. Вона соромилася запрошувати гостей через це, адже всі її подруги-актриси мали шикарні квартири, звання, нагороди, а у мами не було нічого. Чесно кажучи, вона була ображена", - розповів син артистки Юліан.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Юліан Жеймо і його кохана, скріншот: YouTube
Юліан Жеймо і його кохана, скріншот: YouTube

Судячи з усього, Яніні Болеславівні ніхто не допомагав. Поруч з акторкою були лише її діти, які і самі потребували підтримки. Нагадаємо, Жеймо пішла з життя 29 грудня 1987 року в Польщі. Поховати себе артистка заповіла в Москві - родичі її бажання виконали.

До слова, син зірки радянського кіно Юліан живе в Польщі. Нещодавно він зустрів своє перше кохання - жінку на ім'я Ірма. Грандіозні плани пара не будує, але старість однозначно хоче провести разом (йому за 80, їй — за 60).

Юліан Жеймо і його кохана, скріншот: YouTube
Юліан Жеймо і його кохана, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, померла вдова Піночета і перша леді Чилі Луїсія Іріарт.

Як повідомляв Знай.uа, День народження Нострадамуса: найжахливіші пророцтва, які зіграли злий жарт з астрологом.

Знай.uа писав, мурзик-бодібіодер підкорив мережу потужними біцепсами- "Котонеггер".