У соціальній мережі розмістили дивовижну публікацію, в якій йдеться про гучний скандал, що спалахнув навколо Кім Кардашьян. Зірку почали звинувачувати в шахрайстві.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Здається, Кім Кардашьян скоро знадобляться її знання в юриспруденції. Стало відомо, що зірку звинувачують у шахрайстві. Її викликали до суду за позовною заявою про спекуляції з криптовалютою. Подробиці - за посиланням в описі #КімКардашьян", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Варто відзначити, що така новина виявилася дуже несподіваною для фанатів моделі. Вони не приховали свого подиву і почали писати свої думки під постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Крім цього, знайшовся один користувач, який детально написав про те, що насправді сталося і в чому звинувачують Кім Кардашьян.

Кім Кардашян, фото: Instagram
Кім Кардашян, фото: Instagram

"Коріння дають про себе знати", "Кім Кардашьян, Флойд Мейвезер-молодший і Пол Пірс входять до числа знаменитостей, яким пред'являють позов за те, що вони нібито є провідними інвесторами в шахрайстві з криптовалютою", — пише Wall Street Journal. Знаменитостей та інших відповідачів звинувачують в тому, що вони рекламували EthereumMax і створили ажіотаж на ринку з метою заробити на продажу токенов, повідомляє видання, посилаючись на текст позову", "блін зайшла коменти почитати, а тут одна реклама", "треба на чоловіка все валити,поки не розлучилися оканчательно. А там його відмажуть з його біполяркою", "Ах ти Кім ах", " це сивина у неї? Або задумано так?",- залишили свої відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали, як сім'я Кардашьян виглядала до слави.

Також портал "Znaj" писав, що Кім Кардашьян і Піт Девідсон стали посміховиськом на людях.