Українка, яка отримала свою популярність в мережі завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила поговорити про прояв своїх почуттів напоказ.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано 1.2 мільйона осіб, Валерія Лук'янова поділилася новими фото і поцікавилася, як її аудиторія ставиться до того, щоб публічно проявляти свої почуття і емоції.

Валерия Лукьянова, фото: Instagram
Валерия Лукьянова, фото: Instagram

На думку Валерії публічний прояв почуттів це не інтелігентно. До того ж вона вважає, що поблажливо до такого ставляться, тільки ті, хто і сам цим "грішить".

"Як ви ставитеся до того, що люди проявляють свої "почуття" напоказ в громадських місцях? Кричать наприклад, голосно сміються, або ж цілуються видаючи нудотні звуки? Люди культурні, інтелігентні, ніколи не дозволять собі в громадському місці привертати до себе увагу - гучними звуками, або ж змушувати відчувати інших незручність за те, що вони змушені бути німими свідками любовної сцени", — зазначила дівчина.

Валерия Лукьянова, фото: Instagram
Валерия Лукьянова, фото: Instagram



Вадерия Лук'янова відзначила, що є прихильником правил поведінки і манер пристойності в суспільстві, а також субординації між класами, підлеглими і начальством.

"Я б вводила штрафи за крики, гучний сміх, сварки і порушення тиші в громадських місцях. Так само за любовні сцени на вулицях. Погодьтеся, що подібна токсичність, і різного роду "особисте" — нема чого демонструвати всім", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадавши, "Одеська Барбі "Валерія Лук'янова придумала власну" матрицю":"різко злетимо". Валерія Лук'янова оголила животик і заговорила про науковий прорив