Весна - завжди період нового життя і оновлення. Таке ж нове життя приходить щороку і на Новий канал, де по весні "розквітають" проліски у вигляді нових шоу.

Яскравою новинкою майбутнього сезону буде шоу "Пара на мільйон", ведучою якого є неперевершена Леся Нікітюк. Але становлення на роль ведучої проекту не було таким простим, як може здатися.

Леся Нікітюк, "Пара на мільйон", фото: пресслужба Нового каналу
Леся Нікітюк, "Пара на мільйон", фото: пресслужба Нового каналу

Ведуча не відразу погодилася на пропозицію Нового каналу про роботу над новим реаліті. Що ж спонукало її прийняти позитивне рішення?

"Пара на мільйон" — новий формат реаліті на українському телебаченні, який Новий канал покаже навесні 2022. У ньому за мільйон гривень будуть боротися хлопці з різних світів: активні і розкуті самотні дівчата, які в Instagram відчувають себе, як риба у воді, і стримані самотні хлопці, всі думки яких поглинені роботою, а у вільний час вони дивляться наукові ролики і читають книги. Виходити із зони комфорту будуть не тільки учасники, а й ведучі — зірка Нового каналу Леся Нікітюк і актор Improv Live Show Роман Міщеряков. Причому леді Ле спочатку навіть боялася погоджуватися працювати над проектом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Роман Міщеряков, фото - Новий канал
Роман Міщеряков, фото - Новий канал

"У мене завжди є сумніви з приводу себе. За гороскопом я терези - не можу одразу прийняти рішення. І тут надходить запрошення вести реаліті "Пара на мільйон". У ньому люди будують відносини, це вже не "хі-хі-ха-ха", як в "Хто зверху?" Це відповідальність, адже потрібно щось порадити людям", - зазначила Леся.

Після довгих роздумів вона все-таки погодилася на пропозицію до радості шанувальників і мільйонів глядачів. А підштовхнула Лесю до остаточного рішення одна з учасниць знімальної групи.

Фото зі сторінки Леся Нікітюк
Фото зі сторінки Леся Нікітюк

"Коли дізналася, що на проєкті буде психолог, погодилася його вести. Вона дуже допомагала і учасникам, і мені самій, - зізналася ведуча Нового каналу. — Це важливо, адже деякі хлопці з "Пари на мільйон" - жертви шкільного булінгу. Іноді я жартувала і не розуміла реакцію когось із учасників - вони йшли в себе, згадували щось. А ось дівчата дуже впевнені в собі — навіть Я до такого рівня не дотягую, іноді мені було не по собі від їх сміливої поведінки, могли і матом на камеру загнути. Я, може, і створюю враження простачки, але таких речей ніколи собі не дозволяю."

Прем'єра реаліті "Пара на мільйон" з Лесею Нікітюк і Ромою Міщеряковим — навесні 2022 на Новому каналі.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк без спідниці виставила напоказ дорогі колготи: за ці гроші можна відпочити на островах.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк застогнала у сильних руках прямо на камеру:"Боляче, але потім задоволена".