Відомий український боксер Олександр Усик вже почав замислюватися про своє майбутнє, і що він має намір робити після закінчення боксерської кар'єри.

Про це чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Олександр Усик розповів на youtube-каналі "USYK17".

Так, стало відомо, що Олександр Усик почав активно замислюватися про своє майбутнє. За його словами, він не може все життя займатися боксом, тому зараз навчається відразу на двох спеціальностях.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Бокс - це ж не на все життя. Якийсь час - і це закінчиться. Я вже думаю, чим буду займатися, як буду себе вести. Я вчуся на даний момент в двох вузах. Це Харківський і Львівський університети внутрішніх справ. Там я вчуся заочно", - розповів він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

За словами Олександра Усика в Харкові він навчається на спеціальності "Психологія", а у Львові – "Економічна розвідка".

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

" Це майбутнє. Може бути, я знайду себе в цьому. Мені це просто цікаво. Просто так мені диплом не потрібен, щоб лежав удома. Хвалитися їм - навіщо це потрібно? Його можна на барахолці купити і показувати, зробити на принтері. Для мене це цікаво. Може бути, надалі я стану знаменитим психологом – до мене будуть люди приходити", — підсумував він.

Нагадавши, Олександр Усик нескромно нагадав про свої заслуги і захотів нових перемог: "голодний". Український боксер нагадав про свої знамениті перемоги в спорті

Також Знай писав, Олександр Усик попросив вибачення перед українцями на честь Різдва та Ісуса Христа:"подбає в Царстві Небесному". Олександр Усик привітав українців з Різдвом Христовим

Раніше Знай повідомляв, Василь Ломаченко відправив олімпійське золото в Росію для великого подарунка: "у світі подібного немає"