Відомий український артист і шоумен Андрій Данилко поділився новим фото з шанувальниками. Зроблено воно під час звичайних розмов, що відбуваються в гримерці під номером 303.

Новий пост був опублікований на його офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників з усього світу не тільки виступами його персонажа Вєрки Сердючки, а й особистими кадрами, як цього разу.

На кадрі можна помітити не тільки Андрія Михайловича, але ще трьох чоловіків, з яких і зробив це фото, і потрапив у відображення в дзеркалі.

Що саме вони обговорювали в той момент, залишиться загадкою, проте фото вийшло дуже атмосферним.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

По всій видимості, це один із заходів, на який запросили чоловіка, і виділили для нього і його команду цілу гримерку під номером 303.

На Андрія Данилка його класичний, улюблений образ-чорні штани, чорна кофта з білими вставками, а також чорна кепка і маска. Не зраджує традиціям.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають.

"Головне, щоб не палата 6 😉";

"Дуже красиво..!!!";

"Super!🔥❤️";

"Боже який гарний😍";

"Номер має значення";

"О Боже який чоловік я хочу від нього........😍❤️";

"🙌🙌🙌🙌".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що мама Вєрки Сердючки показала "хмільні" вихідні після Нового року

Раніше повідомлялося, що что приховує Сердючка під зіркою на голові? Андрій Данилко відповів, Чому ніколи не знімає шапку

Також, Андрію Данилку пропонували посаду президента України, в оточенні Сердючки поповзли чутки