Відома російська телеведуча і інтерв'юер Ксенія Собчак вирішила потішити своїх фанатів і поділилася добіркою фільмів, які варто подивитися.

Ксенія Собчак має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео, подробицями з життя або ж своїми думками відносної тієї чи іншої теми на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 9 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Ксенії Собчак
Фото зі сторінки Ксенії Собчак

Цього разу Ксенія Собчак вирішила порадити три фільми, які потрібно подивитися. Вона зізналася, що була під великим враженням від них. Перший фільм, який порадила телеведуча - "Остання дуель".

"Рідлі Скотт геній. Сценарій "тримає", картинка чудова, і дуже тонко показано, як у кожного - своя правда, своє бачення, своя істина. Все побудовано на тонких нюансах, які потім ще довго цікаво розкладати в голові", — зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото зі сторінки Ксенії Собчак
Фото зі сторінки Ксенії Собчак

Другий фільм, який сподобався Собчак це "Вестсайдська історія" від режисера Стівена Спілберга.

"Відразу скажу - зовсім не моє кіно, але майстерність не проп'єш, тому дивитися треба. Спілберг показує, як він майстерно грає в складний жанр мюзиклу, не забуваючи про картинку", — зазначила вона.

Також телеведуча радить своїм фанатам подивитися фільм "Не дивись наверх" з Леонардо Ді Капріо і Меріл Стріп в головних голях.

"Нарешті хоч хтось зробив офігенну пародію на американську сучасну політику! Нарешті з'явився Сучасний Wag the dog "хвіст виляє собакою"!!!! Я в захваті і хочу обійняти Ді Капріо за сміливість", - підсумувала Ксенія.

Нагадавши, Ксенія Собчак подарувала квартиру бездомної, житло якої виманила секта

Також Знай писав, Ксенія Собчак захопилася і" втратила "коліно:"була не повністю зібрана". Собчак в норковій шубі блиснула розрізом до пупка і перетворилася на Волочкову

Раніше Знай повідомляв, Ксенія Собчак задала тренд на" трусики "замість шапочки на голові:" тільки у мене ще й гаджет"