Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша розповіла, чому надає перевагу відносинам з хлопцями, які молодші за нею.

Маша Полякова вже встигла отримати не аби яку популярність у мережі, саме тому дівчина продовжує тішити фанатів новими фото, відео або ж цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїх сторінках у соцмережах. Цього разу Маша Полякова вирішила записати нове відео для ТikТok.

Маша Полякова, скріншот
Маша Полякова, скріншот

Так, юна зірка вирішила зняти відео під пісню Олени Єсеніної та Юлії Проскурякової "Я мать". Дівчина порухалася під запальну музину та вирішила розповісти фанатам, чому зустрічається з молодшими за неї хлопцями.

Маша Полякова, скріншот
Маша Полякова, скріншот

"Знаєте, чому я зустрічаюся з молодшими хлопцями? Виховую під себе", - іронічно зазначила Маша Полякова.

Користувачам мережі одразу ж сподобалося нове відео Маші Полякової, саме тому вони прийнялися залишати для неї коментарі.

"Го зі мною мені 15 років)", "Продумана, "Як скажеш МАТЬ" "Треба взяти на замітку", "Я промовчу....", "У мене ця історія не спрацювала (((((😩😩", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@mashapolyakova1

#viral

♬ оригинальный звук - 𝐦𝐨𝐦𝐦𝐲

Нагадаємо, Маша Полякова накинулася з язиком на коханого: "Ісус зробив свою справу". Дочка Ольги Полякової перед Новим роком показала свого бойфренда

Також Знай писав, Маша Полякова розповіла правду про свого бойфренда: "Ї**ться з моїм кращим другом". Дочка суперблондинки розповіла про цікавий досвід

Раніше Знай повідомляв, Маша Полякова познайомила українців зі своїм "волохатим компаньйоном": "Це друг чи подруга?". Дівчина вирішила показати шанувальникам свого близького друга, і почала бити у всіх на очах