Маша Полякова показала ніжний поцілунок з молодим хлопцем. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

31 грудня напередодні Нового року вона опублікувала фотографію з молодим довговолосим хлопцем. Юнак ніжно притискає дочку "суперблондинки" і легко цілує.

"Люблю тебе", - підписала фотографію Маша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Фотографію заповнили різні їдкі коментарі.

"Де ви знаходите один одного"; " це хлопець з Машею?"; "Той випадок коли твоя дівчина вампірша 😂"; "світ перекинувся"; "Все-таки Ісіус зробив свою справу😅", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".