Дочка відомої української співачки Олі Полякової, Марія продовжує активно записувати ролики для популярної соціальної мережі, і знімає різні тренди. Цього разу вона розповіла трохи більше про свого друга.

Нове відео з'явилося на її акаунті в соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новим контентом, і стежить за нею вже понад 170 тисяч користувачів.

Цього разу вона вирішила розповісти більше про свого довговолосого друга, і суть тренда в тому, щоб вдарити його якщо він щось робив з перерахованого.

@mashapolyakova1

#viral

♬ оригинальный звук - good_timon

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

З цього ролика ми дізнаємося, що дружать вони менше п'яти років, і не відводив у неї другу половинку. А ось на питанні билися вони, Маша відразу ж його вдарила.

Він ночував у неї вдома, вони цілувалися, хлопець носив її речі, а також виручав в складних ситуаціях - саме на цих фразах Маша починала його бити.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Барабанщиків б'ють на раз, два, три, чотири.) А то один джаз гратиме)";

"Це друг або подруга";

"Пацана немає в живих😂 😂";

"Дивився фільм твоєї мами сьогодні. Чому вас з сестрою не взяли зніматися?";

"Бідний пацан😂".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Чи пов'язує їх щось більше, ніж дружба - невідомо, проте коли її попросили дати посилання на аккаунт хлопця в соціальній мережі Instagram, Маша відмовила.

Нагадаємо, що Маша Полякова накинулася з мовою на коханого

Раніше повідомлялося, що Маша Полякова в нецензурній формі пояснила, чим займається за спиною у мами Олі

Також, Маша Полякова розповіла, як приховує від мами Олі "розгульне" життя: розмова коротка - в блок і до побачення.