Святослав Вакарчук продовжує зйомки в новому сезоні пісенного шоу "Голос країни" з Надею Дорофєєвою, Олею Поляковою та Олексієм Потапенком.

Артист періодично радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч чоловік. І зараз він вирішив нагадати, що 27 років тому, 14 січня, відбувся перший великий концерт "ОЕ", на площі перед Оперним театром у Львові.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"На вулиці було -7 градусів. Пам'ятаю, що майже всі співали під фонограму, окрім гуртів "Плач Єремії", "Мертвий Півень". Я вирішив, що щоб не було, які б умови виступу - співатиму тільки наживо. І співав, в -7 градусів. І, пам'ятаю, як трохи грілися перед тим коньяком:) було трохи страшно, але дуже прикольно", - заявляє Святослав.

Також Вакарчук подумав над тим, що згодом, десь через п'ять років після того моменту аудиторія на концертах була не такою великою, як у 1995 році.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Надя Дорофєєва і Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Надя Дорофєєва і Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"Ви неймовірні! Спасибі, що ви є в моєму житті", "Класні!🔥 Славік такий юний. А до речі, де Пашка тепер?", "У 95-му ще були плівкові Фотоапарати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" показав жінку, якій зобов'язаний життям: кожне Різдво зустрічають разом

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук дивно розважився з музикантами з "Океану Ельзи": "Рибки і план"

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук вперше показав себе в ролі "батька на мільйон": "Музика і діти - що може бути краще?"