Слава Комісаренко - стендап комік з Білорусі, який став зіркою в Росії і вже полюбився і українцям. Але зараз на нього чекають великі неприємності через те, що він жартує над Олександром Лукашенком.

Стендапер Слава Комісаренко ховається в Києві від білоруських КДБ-шників. Він виклав на ютуб уривок січневого концерту в Києві. У ньому Слава заявив, що Білорусь оголосила його в розшук за жарти (якщо раптом ви не бачили стендап про Лукашенка, то ось він.

Комісаренко нещодавно отримав російський паспорт і живе в Москві. Його нібито планували викрасти і вивезти до Мінська. В Instagram Слава пояснив, що КДБ-шники дзвонили і писали смс-ки. Коли повернеться до Москви неясно. Але 15 січня у нього концерт у столичному Центрі культури НАУ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Поїхав я, як виявилося не дарма, кдбшники мабуть втомилися ходити в пошуках мене по Арбату і вирішили мені зателефонувати. Дзвонили, писали смски, правда зайти до мене в Instagram, щоб побачити 10 афіш з Києва і зрозуміти, що я не в Москві не здогадалися. Мені знадобилося якийсь час, щоб написати про ці події жарти, так би розповів все трохи раніше. Вірю, що все буде добре, як вірив завжди до цього",- написав Комісаренко в Instagram.

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Квартал 95" не стримався і усамітнився з дружиною на пляжі.

Раніше ми повідомляли, що Олена Кравець зізналася, як Маша Єфросиніна змінила її життя.