Минуло більше одного місяця з моменту, як на платформі Netflix були випущені фінальні епізоди п'ятого, останнього сезону всіма полюбився іспанського серіалу "Паперовий будинок".

Перші п'ять серій вийшли третього вересня, тоді як інші - третього грудня. Серіал привернув увагу мільйонів глядачів завдяки захоплюючому сценарію і харизматичним персонажам. Одним з них, безумовно, є Серхіо Маркіна (Сальвадор Мартін, "Професор"), який задумав пограбування століття. Його грає Альваро Морте.

Паперовий будинок, фото: Instagram
Паперовий будинок, фото: Instagram

В ході серіалу ми спостерігаємо над тим, як Серхіо знайомиться з інспектором Ракель Мурільо, яку грає красуня Іциар Ітуньо, втирається в довіру і заводить серйозні відносини. Хоча все між ними було грою - згодом дівчина приєднується до грабіжників і отримує прізвисько "Лісабон".

У TikTok з'явився кумедний момент на одній з червоних доріжок, де постали всі актори "Паперового будинку". Але в якийсь момент Іциар підводять до решти складу і садять на коліно до Пако Тоуса, який грає "Москву". І з цього моменту починається найвеселіше - Альваро повертається до ролі "Професора" і починає ревнувати дівчину, не розуміючи, чому її не поставили поруч з ним. Хоча у нього є дружина і дітки-Близнюки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Паперовий будинок", скріншот: Youtube
"Паперовий будинок", скріншот: Youtube

У якийсь момент він все ж задається питаннями-Пако робить нехитрий жест рукою, питаючи-може він хоче помінятися з нею місцями? І потім жартома поплескав себе по другому коліну, щоб актор присів на нього. Незабаром Іциар все ж встала і підійшла до нього, щоб розібратися в ситуації.

@darynaumov

так все и было #бумажныйдом #lacasadepapel

♬ оригинальный звук - darynaumov

Нагадаємо, фінал "Паперового будинку": історія створення серіалу за 2 долари, що став найпопулярнішим на Netflix

Як повідомляв "Знай.ua", фінал "Паперового будинку", любовний трикутник в "Емілі в Парижі" і сім'я садівників-вбивць: кращі прем'єри грудня 2021

Знай.ua писав, Netflix продовжив серіал "Ти" ще до прем'єри нового сезону: чим здивує "романтик" Джо цього разу