На офіційній сторінці італійського футбольного клубу "Дженоа" з'явилася інформація, що Андрій Шевченко був звільнений з посади головного тренера через кілька місяців роботи.

Хоча ще кілька днів тому керівники ФК прийняли рішення не звільняти колишнього спортсмена, вирішивши дати йому шанс в 1/8 Кубка Італії, проти Мілана. "Дженоа" програла з рахунком 1:3.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Клуб на даному етапі сезону знаходиться на передостанній, 19 позиції в серії а. протягом 21 матчу їм вдалося виграти лише один раз, зіграти в нічию дев'ять разів і 11 разів програти. "Дженоа" має 12 очок.

"Дженоа повідомляє, що з поста був знятий тренер Андрій Шевченко. Клуб дякує тренеру і його співробітникам за старанну роботу в ці місяці", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Серія А, скріншот: Google
Серія А, скріншот: Google

Користувачі в коментарях відразу ж почали задаватися питанням - навіщо керівництво "Дженоа" пішло на такий крок, бо практично неможливо побудувати переможну команду всього за кілька місяців, тим більше, перебуваючи в такому положенні.

Ще до звільнення Андрія Шевченка, нападник Келвін Йебоа розповідав, що йому дуже подобається працювати під керівництвом українського фахівця. Тренування з ним дають великий ефект, а перед матчем з "Міланом" наш геній просив футболістів грати без страху.

Нагадаємо, героїчні паралімпійці, перемоги Усика і Ломаченка, 1/4 Євро-2020: чим запам'яталися українські спортсмени в році, що минає

Як повідомляв "Знай.ua", Україна зіграє з Шотландією в стикових матчах до ЧС-2022: Італія та Португалія обійшли стороною

Знай.ua писав, Андрій Шевченко виведе "Дженоа" проти "Роми" Моуріньо, 21 листопада: чи впорається український геній