Тіна Кароль презентувала фільм-концерт. Соответствую0щій пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, а на Тікток-сторінці 289,1 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією в Insta-stories.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

15 Січня дівчина опублікувала відеозапис у соціальній мережі, в якому опублікувала тизер її фільму-концерту. Цим вона наблизилася до недавніх фільмів Ольги Полякової і Дзідзьо - "щасливі люди".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Нехай цей фільм-концерт стане обраним, мотиваційним Відео для вас! Ми старалися, і я поділилася з вами своїми роздумами. Під постом чекаю ваші роздуми та відгуки від перегляду", - написала Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Фолловери активно відгукнулися на даний пост і прокоментували ідею.

"Пишаюся, що ми живемо в епоху Тіни Кароль🔥"; " це буде вау ждем чекаємо!❣️"; "Твань... Це чудова робота ☺дякую вам за те що ви робите ❤ ️ви мотивуючий артист. Спасибі вам і всій вашій команді❤️", - повідомляють вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ІА " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею