Однією з найбільш популярних співачок, по праву, є красуня Тіна Кароль, яка кілька десятиліть радує українців всілякими концертами, композиціями, кліпами та участю в різні телешоу.

В її Instagram-акаунті, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік, практично щодня виходять нові публікації, Stories. Нещодавно вона нагадувала, що в неділю, на Youtube, вийде фільм-концерт. На її думку, він повинен стати обраним і мотиваційним для фанатів, бо вся команда сильно старалася.

Володимир Завадюк і Тіна Кароль. Фото: Хвиля
Володимир Завадюк і Тіна Кароль. Фото: Хвиля
Володимир Завадюк і Тіна Кароль. Фото: Хвиля

Але Тіна підкорює не тільки Instagram, Youtube. У минулому році вона відкрила профіль на Patreon, де за окрему плату можна спостерігати унікальні матеріали з її життя. І, звичайно ж, без TikTok не обійтися. Там вийшло 8-секундне відео, яке описало настрій Кароль на той момент

"Це знущання наді мною, ви всі... я вас ненавиджу всіх", - каже вона.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

"Коли задали дз на канікули", "Я прийшла в школу після новорічних канікул", "Чому вона така солодка булочка?", "Після свят треба вставати о 6 ранку", "Ми знаємо, що ненавиджу значить люблю", - пишуть користувачі в коментарях.

@tinakarol

Это #издевание 🪓 #mood #тинакароль #юмор

♬ оригинальный звук - Тина Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль "перебігла" дорогу Олі Поляковій та куму Цибульській: "Пишаюся, що ми..."

Як повідомляв "Знай.ua", продюсер шоу "Голос країни" розповів про конфлікти з Наталією Могилевською та Тіною Кароль: "Дуже люблю"

Знай.ua писав, Тіна Кароль не вистояла під натиском Єфросиніної і зізналася: "Є друга половинка..."