39-річна співачка Мята (Юля Загорська) штурмує український шоу-бізнес дуже давно. Зовсім недавно вона представила пісню "Знак".

До цього треку Мята співпрацювала з Артемом Пивоваровим, який створив для співачки такі композиції як Love is freedom і Краски, але цього разу співачка продюсувала трек самостійно.

Зараз дівчина стала учасницейф жіночої команди під заступництвом Лесі Нікітюк на шоу "Хто зверху".

У конкурсі "Правда/брехня" вона зійшлася з другом учасника шоу "Холостячка" Романа Свечкоренка, актором серіалу "Школа" і серіаліті "Київ вдень та вночі" Богданом Шелудяком.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

І у неї була коротка історія про саму Тіну Кароль. Дівчина стверджує, що улюблениця українців співала у неї на бек-вокалі.

Звичайно багатьох це змусило сумніватися, але Богдан подумав логічно:

"Не факт, що твоя кар'єра триває менше. Якщо кар'єра триває більше то ви починали десь разом і вона співала у тебе на бек-вокалі, але я думаю, що це правда. Давай перевіримо".

І Мята підняла табличку зі словом "Правда", але не стала уточнювати, де і коли це було.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Тіна Кароль "перебігла" дорогу Олі Поляковій і куму Цибульської.

Раніше ми повідомляли, що продюсер шоу "Голос країни" розповів про конфлікти з Наталією Могилевською і Тіною Кароль.