Новака Джоковича депотували з Австралії і сербський тенісист поїхав в Дубай. Про це повідомляє портал Reutеrs.

1-а ракетка світу повинен був у понеділок, 17 січня, почати свій шлях до рекордного 10-го титулу Australian Open і 21-го Великого шолома, але буде замінений в розіграші.

Як відомо, сербський тенісист збирається взяти участь у чемпіонаті Australia Open, проте став фігурантом низки скандалів. Спочатку його хотіли депортувати через відсутність щеплення, а потім запідозрили в підробці ПЛР-тесту. За це як в Сербії, так і в Австралії передбачена кримінальна відповідальність.

Новак Джокович, фото: twitter.com/atptour
Новак Джокович, фото: twitter.com/atptour

10 січня сербський тенісист виграв апеляцію в окружному суді у справі про ануляцію його візи і приступив до тренувань. Але вже 14 Січня його візу анулювали знову. 15 січня троє суддів Федерального суду підтримали рішення міністра імміграції про анулювання візи спортсмена.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Передбачається, що Джокович може отримати заборону на в'їзду в Австралію, за винятком обставин, які будуть зачіпати національні інтереси даної держави.

Новак Джокович, фото: Getty Images
Новак Джокович, фото: Getty Images

Раніше повідомляли, Валерію Лобановському виповнилося б 83 роки: яким було життя легендарного тренера "Динамо".

Знай.uа писав, Девід Бекхем викликав огиду у фанатів: "ненавиджу".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що у Ліонеля Мессі виявили ковід. Передбачається, що він один з чотирьох футболістів Паризького клубу, у якого знайшли дане захворювання.

Також ми повідомляли, що телеведучі "перемили кістки" першій ракетці світу Новаку Джоковичу, думаючи, що ефір закінчився.