Катерина Кухар показала як проводить час в Монако і поділилася з шанувальниками своєю мрією дитинства. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддів популярного проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками фрагментами свого особистого життя. На її офіційну сторінку в Instagram підписано близько трьохсот двадцяти чотирьох фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

16 січня Катерина Кухар опублікувала фотографію з Монако поруч зі статуєю коня, яку суддя "Танців з зірками" взяла за мордочку. Жінка зазначила, що перед самим сорокаріччям вона згадала про подарунок, про який завжди мріяла в дитинстві.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Напередодні Дня Народження згадала, що в дитинстві мріяла про один подарунок...... про поні 🐎 💔 батьки, звичайно, змогли достукатися до моєї раціональності і переконати, що для життя в місті це неможливо... і, мабуть, любов до цих прекрасних тварин успадкувала і Настуся, тому з самого раннього віку зажадала заняття з верхової їзди. Впевнена, що у кожного з нас був такий недосяжний, бажаний подарунок, напишіть про нього в коментарях", - повідомила вона.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Катерина Кухар з "Танці з зірками" стала Дженіфер Лопес, а Горбунов відкрив таємний грішок.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Також ми повідомляли, що зірка "Танці з зірками" Катерина Кухар уявила себе балетною Олею Фреймут: "43-річних чоловіків приймаєте?"