29-річна Наташа Краун - дуже популярна шведська модель "плюз сайз", яка зробила першу операцію для підтяжки сідниць близько дев'яти років тому.

Вона зовсім не соромиться своїх настільки пишних форм, більш того - вона використовує їх для просування. У неї близько 110 публікацій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше двох мільйонів чоловік.

Скрін, відео Instagram Наташа Краун
Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Цього разу Наташа порадувала публіку, зігнувшись на ліжку. Вона опинилася в одній лише нижній білизні. Вона нахилилася вперед, в позі собачки, і трясе своєю величезною попою, створюючи хвилю під пісню Брітні Спірс "Oops!... I Did It Again". Забавно те, що в якийсь момент один з елементів білизни не витримує напруги і відривається. Наташа це відчуває, сміється і продовжує трясти попою.

"Нещасні випадки трапляються... Упс, я зробила це знову", - пише Наташа в публікації.

Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1
Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Я б хотів, щоб вся ця жіночність була у мене на обличчі", "Через 30 років я хочу повернутися на вашу сторінку і подивитися, як у вас справи", "Цей ремінь знаходився під занадто сильним тиском♪ він більше не міг цього виносити", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вийшла полювати на холостяків у леопардових лосинах: "Схожа на рибу"

Як повідомляв "Знай.ua", доросла дівчина "застрягла в тілі" 8-річної дитини, ніякого особистого життя -" Це просто моторошно"

Знай.ua писав, володарка найбільших сідниць Наташа Краун вразила лікарів тряскою п'ятої точки: тренує тіло