41-річний Максим Чмерковський ще в середині 1990-х років іммігрував з батьками в США.

Там він став досить успішним, відкривши чотири танцювальні школи. Чоловік - "Холостяк" першого сезону, який вийшов на телеекранах країни в 2011 році, а також суддя останнього з сезонів, що вийшли "Танці з зірками". 17 січня він святкує День Народження.

Макс Чмерковський, фото Знай.uа
Макс Чмерковський, фото Знай.uа

"Сьогодні свій День народження святкує суддя п'ятого оновленого сезону "Танці з зірками" Макс Чмерковський. Дивись в каруселі найцікавіші факти про життя танцівника в ексклюзивному сюжеті для "ЖВЛ" на @1plus1.video або в YouTube", - йдеться на сторінці ЖВЛ в Instagram.

У публікації вони використовували знімок Макса зі зйомок танцювального шоу, а також зовсім невеликий фрагмент з його робочих буднів. У фрагменті розповідається, як він закохався в свою колегу Пету Маргатройд. Він був заручений, а у неї був бойфренд. Вони навіть не дивилися спочатку один на одного. А потім між ними спихнула іскра і через три роки він зробив їй пропозицію.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скрін, відео YouTube Макс Чмерковський
Скрін, відео YouTube Макс Чмерковський

"Вітаємо з днем народження талановитого і неперевершеного Макса", - пише один з користувачів в коментарях. А ось Макс особисто нічого не опублікував на своїй сторінці, стосовно Дня народження. Він нещодавно показував, як грає в гольф і своїх малюків в Каліфорнії.

Нагадаємо, фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" величезною помилкою, пошкодував що не відмовився: "Я не той, хто вибирає... тикаю пальцем"

Знай.ua писав, Макс Чмерковський відверто про учасників "Танців з зірками", ганебного "Холостяка" і особистому житті: "Я не принц на білому коні"