Олександр Усик показав як святкує День народження. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український спортсмен є володарем титулів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі, що зробило його популярним у всьому світі. На його офіційній Станиці в соціальній мережі Instagram 1,6 мільйона фоловерів. Олександр ділиться з ними подробицями життя, кар'єри, а іноді і філософськими роздумами.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

17 січня Олександр Усик відзначає день народження - спортсмену виповнилося 35 років. На честь цього боксер опублікував фотографію в соціальній мережі Instagram, на якій постав в карикатурно збільшених рукавичках.

"Hello! Heavyweight!🥊 💥 😂 ",- підписав знімок український боксер.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Фолловери засипали фотографію Олександра Усика привітаннями з 35-річчям.

"Ти кращий"; "з днем народження Олександр"; "Рукавички якраз в пору під Циганський ніс 👃 Ф'юрі 😂"; "Вітаю Вас! Так тримати! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️"; "Великому боксеру - Великі рукавички !🥇 🥊 "; "Коли доношуєш за старшого брата", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Валерію Лобановському виповнилося б 83 роки: яким було життя легендарного тренера "Динамо".

Як повідомляв Знай.uа, "Тепер постійно з відкритим ротом буде": Валерій Леонтьєв зустрів Новий рік з Бараком Обамою?.

Нагадаємо, героїчні паралімпійці, перемоги Усика і Ломаченка, 1/4 Євро-2020: чим запам'яталися українські спортсмени в році, що минає