Наталя Могилевська заговорила про захоплення книгами. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

18 січня Могилевська опублікувала фотографію в піжамі і з книгою в руках. Дівчина сидить на тлі ялинки і посміхається на камеру. У підписі жінка розповіла про захоплення книгами.

"розумні люди читають бізнес-книги, дуже розумні читають Художні книги. Як ви думаєте чому?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Більшість з них відзначило про важливість читання в житті.

"Художні книги наповнюють, надихають, збагачують внутрішній світ і дарують неймовірні емоції"; "Книги вчать мислити, аналізувати, захоплюють і розвивають"; "красуня🔥 🔥 🔥 🔥"; "тому що дуже розумні люди пишуть бізнес-книги"; "у художніх книгах можна знайти відповіді на всі питання"; "читаю книги для того,щоб відключити мозок від реальності.Читання розслабляє) ",- повідомляють вони.

Нагадавши, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.иа повідомляв, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.