Юрій Ткач показав як відпочиває в Домініканській Республіці. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач має величезну армію шанувальників. Зокрема, на його Instagram-сторінці підписано 1,7 мільйона шанувальників. Він не втомлюється радувати їх новими фотографіями або кумедними відео, а також цікавими моментами з творчого та особистого життя.

На різдвяні канікули комік поїхав разом з сім'єю в Домініканську Республіку, звідки надсилає різноманітні кадри. Зокрема, 18 січня Юрій Ткач опублікував фотографію на пляжі Карибського моря в басейні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Трошки на сонці перегрівся", - підписав відеозапис учасник команди "Квартал 95".

Фоловери засипали Юрія Ткача позитивними коментарями та побажаннями вдалого відпочинку.

Юрій Ткач, фото з Instagram
Юрій Ткач, фото з Instagram

"Який же ви позитивний"; "Досить ось це людей дражнити. Немає совісті. У нас тут вітер і поганий настрій"; "Красунчик"; "Згорів норм😂";"Стільки пафосу в одному відео", - відзначають вони.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею